Informatii generale
XAsigurari

Informatii generale

Suntem o societate de intermediere în asigurări, scopul principal al activităţii noastre este adăugarea de valoare prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care sunt expuse bunurile şi profiturile clienţilor noştri în activitatea cotidiană.

În portofoliul nostru avem clienţi persoane juridice şi fizice cărora le gestionăm portofoliul de risc şi cărora le oferim soluţiile optime de asigurare. Prin urmare diversificarea ofertei de asigurare precum şi prezentarea în mod corect a opţiunilor de asigurare creează premisele unei colaborări de lungă durată cu clientul.

Am reuşit să câştigăm încrederea unor nume mari de pe piaţa asigurărilor din România. Colaborăm cu majoritatea societăţilor de asigurări autorizate.

De ce X Asigurari?
XAsigurari

De ce X Asigurari?

Pentru că, deşi aţi încheiat unele poliţe de asigurare, nu aveţi proprii specialişti în asigurări şi nu aţi apelat încă la servicii de consultanţă în acest domeniu, iar prin urmare:

» nu aveţi confirmarea faptului că asigurările încheiate răspund întocmai necesităţilor activităţii dumneavoastră;

» vă întrebaţi dacă prima de asigurare şi condiţiile obţinute sunt cele mai competitive;

» aveţi îndoieli în ceea ce priveşte stabilitatea financiară şi seriozitatea asigurătorilor care v-au oferit poliţele de asigurare, având în vedere că mediul financiar-bancar local a fost afectat de o serie de experienţe negative.

Pentru că primirea despăgubirilor de la societăţile de asigurări poate fi un proces dificil, care se derulează cu întârzieri şi atrag pierderi financiare indirecte, datorită inflaţiei şi deprecierii constantă a monedei naţionale.

Misiune, obiectiv, valori
XAsigurari

Misiune, obiectiv, valori

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a satisface cerinţele celor mai exigenţi  clienţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare a  pieţei de asigurări, şi de a ne extinde portofoliul de clienţi atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional.

Obiectiv

Principalul nostru obiectiv este acela de a prezenta şi de a propune potenţialilor clienţi cele mai bune oferte de poliţe de asigurare de pe piaţă. Oferte de poliţe pe care X ASIGURĂRI le va negocia direct cu societăţile de asigurări obţinând astfel cel mai bun preţ pentru şi în favoarea clientului.

Valori 

Modul nostru de a aborda o activitate deja consacarată pe piaţa asigurărilor este nou şi se caracterizează prin:

Experienţă – la nivel de firmă cât şi de personal, cunoaştem foarte bine piaţa de asigurări din România şi Uniunea Europeană, produsele existente, detalii despre societăţile care le oferă, clauze şi franşize, limite de despăgubire şi pe baza cunoştinţelor putem alcătui şi propune un program de asigurări complet.

Eficienţă – conceperea unui program de asigurări adecvat care analizează riscurile la care sunt expuşi clienţii, prin natura activităţii lor, diferenţiindu-le pe categorii şi oferindu-le posibilitatea de a adopta soluţii care pe viitor le vor eficientiza afacerea şi le vor reduce pierderile:
» riscuri care pot fi eliminate;
» riscuri care pot fi reduse;
» riscuri care trebuie să fie optim asigurate.

Recuperare daune – suntem alături de dumneavoastră la întocmirea dosarului de daună şi recuperarea pagubelor. Vă asistăm pe parcursul întocmirii dosarului de daună, pentru ca acesta să fie complet şi corect întocmit şi totodată urmărim corecta şi rapida lichidare a evenualelor daune, în cadrul societăţii de asigurare.

Flexibilitate – avem posibilitatea de a oferi programe de asigurare flexibile, în funcţie de necesitatea şi specificul activităţii fiecărui client, încercând să obţinem o acoperire maximă la un buget redus.

Tradiţie – brokerii intermediază în prezent circa 40% din piaţa asigurărilor, faţă de doar 10% în urmă cu şapte ani. În contextul actual, ponderea brokerilor va creşte. Până acum câţiva ani, clienţii erau obişnuiţi să le fie vândute produsele de asigurare de către agenţii firmelor de asigurări, dar tot mai mulţi au început să apeleze la broker pentru consiliere.

Parteneriat – pentru noi fiecare client este unic, le acordam tuturor aceeaşi importanţă şi le purtăm acelaşi respect. Nu dorim doar profit ci parteneriate reciproc avantajoase, fiecare discuţie fiind un început, pentru un nou proiect.

Trusted & professional advisors for your business
Finance and Consulting Business

Trusted & professional advisors for your business

What they are talking 
about us
Our Testimonials

What they are talking about us

Vrei mai multe detalii despre noi si serviciile noastre?
XAsigurari

Vrei mai multe detalii despre noi si serviciile noastre?